Bergströms Ur

Här kan du hitta de tjänster som just nu är lediga hos oss


Säljare vikariat för föräldraledighet Göteborg

Hos oss har vi mycket god stämning och vi är en trygg arbetsplats. Du får ett varierande arbete med möjlighet att ta mycket eget ansvar. 

Är du en serviceinriktad person som drivs av att arbeta med människor?

Vi söker nu en butikssäljare till vår butik i Göteborg som kommer att arbeta med våra exklusiva varumärken.

Du kommer att jobba med försäljning mot våra kunder som besöker butiken, servicehantering samt kundbeställningar och enklare administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår självklart att hålla rent och snyggt i butiken.

Du som söker har jobbat med försäljning tidigare. 

Har du erfarenhet av försäljning av klockor eller smycken är det förstås meriterande. Störst vikt lägger vi dock vid dina personliga egenskaper. Vi försöker arbeta med jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande.

Det är viktigt att du som söker är mycket serviceinriktad och förtroendeingivande. Du tycker om att möta människor och att hjälpa kunder med deras önskemål. Du är ansvarsfull med en positiv attityd och glimten i ögat. Du har lätt att samarbeta i en liten grupp, skapa kontakter med återkommande kunder och bygga upp långsiktiga relationer. Du anpassar dig efter verksamhetens behov och hjälper till där det behövs. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Hos oss har vi mycket god stämning och vi är en trygg arbetsplats. Du får ett varierande arbete med möjlighet att ta mycket eget ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar en timanställning  på primärt helger och över sommaren. Våra öppettider är mån-fre 10-18 samt lördagar 10-16.

Meriterande:

Genuint intresse för klockor och smycken. 
Goda kunskaper i engelska. 
Erfarenhet av försäljning.

Timanställning
Fast lön

goteborg@bergstromsur.com

031 - 711 34 79


CV

Vi är i ständig utveckling och även när det inte finns en ledig tjänst kan du maila ditt cv till respektive butik.

uppsala@bergstromsur.com

goteborg@bergstromsur.com

malmo@bergstromsur.com